dijous, 25 d’abril del 2013

VISITA AL COL·LEGI LA VALLDIGNA (SIMAT) DURANT LA SETMANA CULTURAL

Caterina i Estel juntes a Simat de la Valldigna, mentre un grifó volava sobre el Monestir cercant la iguana que s'hi havia perdut. Un bandoler anomenat Nicolau amagava la jueva Margarida dintre d'una màquina prodigiosa que Leo i Milena havien portat al Col·legi Valldigna. S'han tornat bojos els personatges de Lourdes Boïgues? NO! Els alumnes d'aquest col·legi s'han llegit les meues obres i m'han convidat a una xarrada el dia 24 d'abril. Ha sigut genial, tant que encara estic emocionada. Gràcies!
Tornar a la meua antiga escola ja és tot un esdeveniment perquè hi guarde uns records meravellosos; però, a més, els xiquets i les xiquetes de Simat han demostrat tant d'interés per la literatura que mai no oblidaré aquesta ocasió. Cada alumne i alumna havien llegit un o alguns dels meus llibres i van fer-me tota mena de comentaris, crítiques i suggeriments. Heus-ne ací alguns que han deixat per escrit al "Llibre dels llibres":
- A Alba Benavent li agraden les històries de vampirs i aventures, per això ha gaudit amb "El secret de Caterina Cremec"
- A Victòria li ha agradat "La màquina i els sominis" per la seua intriga.
- Amina s'ho ha passat molt bé amb "La mascota que no existia".
- Carla diu que ella també escriu històries curtes. ÀNIM! Continua escrivint!
- A Neus li pareix fantàstic el final de "Una iguana al monestir".
- A Rosa li agrada molt el final d' "Estel i els àngels".
- En canvi, a Laia, no li ha agradat el final de "La taverna del bandoler". Ella haguera preferit que Laura trobara el collar.
- Alba Ramis s'ha llegit "La taverna del bandoler" perquè l'han obligat. Espere que algun dia llija un llibre sense que l'obliguen.
- A Andreu li ha agradat que els amcis de Laura trobaren el passadís secret en la taverna del bandoler.
En fi, no puc transcriure totes les coses que heu dit, però gràcies novament per tractar-me tan bé i ser tan simpàtics.
Com a regal del professorat, he rebut una planta i un llibre. Què més puc demanar? Res... o bé, una cosa: que em torneu a convidar aviat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Col·laboradors