dilluns, 24 d’octubre del 2016

LA PLAÇA DEL LLIBRE HA SIGUT UN ÈXIT



"Els escriptors saforíssims Santiago Diaz i Cano Lourdes Boïgues van presentar aquest cap de setmana les seues novetats editorials a la 4a edició de la Plaça del Llibre de València, amb una extraordinària acollida. Tant és així que els seus llibres han estat dels més venuts de la Plaça. En concret, Per sempre, de Santiago Díaz (Lletra Impresa Edicions) ha estat el cinquè llibre per a adults més venut, mentre que L’estranya que habita els meus somnis, de Lourdes Boïgues (Bullent), ha resultat ser el sisè en la categoria infantil i juvenil.   
La Plaça del Llibre ha sigut una iniciativa de l’Associació d’Editors del País Valencià, Acció Cultural del País Valencià, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i el Gremi de Llibrers de València. Un encontre inclòs en el Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura de la Generalitat Valenciana, implicat especialment en la celebració de l’esdeveniment, així com l’Ajuntament i la Diputació de València, que ha tancat les seues portes aquest diumenge amb bones sensacions, després de quatre dies de visibiltizació dels llibres en valencià a la Plaça de l’Ajuntament de València.
Amb un total de 34 editorials i 7 llibreries –un augment notable respecte a l’edició anterior– participants en l’esdeveniment de tot el territori catalanoparlant, hi ha hagut un ampli programa de presentacions i signatures, d’espectacles musicals i d’animacions infantils, amb un espai dedicat especialment als més menuts de la casa durant tota la Plaça, «La Plaça menuda». En una edició especial per ser la primera vegada que se celebra a la Plaça de l’Ajuntament –comptàvem amb un escenari de luxe– hi ha hagut una gran afluència de públic, més de 5000 persones han passat per la Plaça del Llibre aquests dies".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Col·laboradors