dimecres, 5 de novembre del 2014

Caterina Cremec fa amics a l'IES El Cabanyal

Caterina Cremec ha fet un muntó d’amics nous: els alumnes de 2on A de l’Institut El Cabanyal . Va ser una cita molt interessant i divertida, puc assegurar que tothom ens ho pasàrem bé. En l’enquesta sobre quin personatge de la novel•la els havia agradat més, va guanyar Dukhan per la seua fidelitat i per la seua condició mutant. En segon lloc quedaren Caterina (per la seua valentia) i Víctor Druss (pel seu misteri). Finalment mencionaren les cambreres Bàrbara i Clàudia (amigues íntimes de la vampira), Assutzena (la vella veïna), Tatxo (l’amic anti-sistema) i fins i tot Olga (la llobeta que va adoptar Dukahan). Al capdavall, el llibre “La venjança de Caterina” va ser per a Míryam Gómez, qui es va proclamar una gran admiradora de la vampira.

Els comentaris, crítiques i suggeriments dels alumnes em van emocionar i em van proporcionar noves idees per a futures històries. En resum, va ser un goig estar amb ells, igual que amb les professores.
Gràcies a Carla, Laura, Sofia, Alícia, Aitana, Núria, Marina, Adriana, Adrian, Àngels, Sergio, Liam, Guillermo, Mario, Jorge, Luis, Alejandra, Pau, Joan, Lluis, ... per la seua simpatia i interés. Espere que continueu llegint i somiant molts anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Col·laboradors